Collage

Da jeg nylig la fram bildeserien ”Tanker om minner som bilder” oppstod tanker og ideer til nye bilder. Det er overraskende hvor greit det føles å ta opp igjen tråden der jeg slapp den i 2008. Forklaringen til hvordan disse bildene kunne inspirere til mitt siste bilde er både lang og innviklet, og jeg har ikke tenkt til å gjøre rede for den her og nå.

(Fargeblyant/collage 30,5-54cm, bildet har ikke fått noen tittel ennå)

(Detalj)

.

Bildet er ulikt fra de jeg har laget tidligere. Det er ingen tvil om at fargene og collageteknikken er inspirert av scrapbooking, men til forskjell fra scrapbooking er dette brukt bevisst utover det å bare fungere rent estetisk.

Det er en mening bak fuglene, det er en mening bak at disse fuglene egentlig er salt og pepper bøsser og det er en mening bak at disse faktisk ikke inneholder verken salt eller pepper. Fargene og fargekontrastene betyr noe og det er ikke tilfeldig at notearket viser en vuggesang.

MHusnes

Reklamer

Om mimahu

Artist Instagram: marianne.husnes Facebook: https://www.facebook.com/husnes.org Vis alle innlegg av mimahu

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: