Tattoo

Jeg liker tatoveringer. Og jeg har en liten (og ikke lengere så) hemmelig drøm om én gang å lære meg å tatovere.

Nå nylig fikk jeg den ære av å skulle tegne en tatovering til ei venninne av meg. Akkurat det er ikke bare, bare, med tanke på at hun skal bære den resten av sitt liv(!). Tatoveringen er en sleeve, eller en del av en sleeve og skal dekke oversiden av venstre arm, fra håndleddet og opp. Venninnen min har godkjent tegningen, jeg er happy og ser fram til å se det ferdige resultatet.

.

.

Ønsker du noe tegnet? Vel, da er det bare å ta kontakt!

Ha en fortsatt fin sommer!

Reklamer

Om mimahu

Artist Instagram: marianne.husnes Facebook: https://www.facebook.com/husnes.org Vis alle innlegg av mimahu

6 responses to “Tattoo

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: